Wednesday, 27 November 2013

Trust the Process

The hardest lesson I've had to learn was to trust the process; to believe in the positive outcome without having any proof that it's coming. This is important for two reasons:

1. Life is not very fun if you spend it constantly worry about whether your dreams are going to come true. 
 and
2. We get what we focus on. 

This second one is really true. It's not mambo jumbo. I've experienced the incredible magic of life numerous times. I don't need to know how things will come about - just like I don't need to understand the inner mechanics of a car to know it will start when I turn the key. I just have to trust the process and know that it will happen. And you need too.

Try this out: just make a wish, forget about it, and in the meantime, enjoy yourself. There is no point in wasting your energy on trying to understand the process that will grant you your wish; on worrying whether it will come true; or worse, on imagining what your life will be like if it doesn't come to be. None of that matters, because, after all, your heart's desire is about to materialize.

"Take the first step in faith. You don't have to see the whole staircase, just take the first step." - Dr. Martin Luther King.

Namaste.Najteža lekcija koju sam morala da naučim je da imam vere u proces; da verujem u pozitivan ishod iako nemam nikakav dokaz da on dolazi. Ovo je važno iz dva razloga:

1.  Život nije mnogo zabavan ako ga stalno provodimo brinući da li će se naše želje ostvariti.
i
2. Dobijamo ono na što smo se fokusirali.

Ovo drugo je stvarno istina. Nije mambo džambo. Iskusila sam ovu neverovatnu magiju života nebrojeno puta. Ne moram da razumem kako će se stvari desiti - isto kao što ne moram da razumem unutrašnju mehaniku automobila da znam da će se upaliti kada okrenem ključ. Samo treba da imam vere u proces i da znam da će se desiti. I vi isto morate da verujete.

Probajte ovo: samo zamislite želju i zaboravite na nju. Univerzum će se pobrinuti da se ona ostvari, a vi u međuvremenu uživajte. Nema smisla da trošite svoju energiju pokušavajući da razumete proces; da brinete da li će se vaša želja ostvariti; ili još gore da strepite kakav će vam život biti ako se vaši snovi ne ispune. Ništa od toga nije bitno, jer na kraju krajeva, ono što ste poželeli se sprema da se materijalizuje.

"Načinite prvi korak u veri. Ne morate da vidite celo stepenište, samo načinite prvi korak." - Dr. Martin Luter King

Namaste.

No comments:

Post a Comment